Hola tots!!

Us volem fer un breu resum del que l’AMPA està fent aquests dies:

Festival d’Estiu

Amb motiu de la celebració del proper Festival d’Estiu el dia 28 de maig, organitzat per l’escola, ens agradaria informar-vos de les mesures adoptades per evitar cues innecessàries a l’hora de comprar les entrades.

L’escola, conjuntament amb l’AMPA, han confeccionat un sistema de repartiment de zones de la sala del Centre Cultural, i s’ha fet un sorteig d’aquestes zones entre les classes de primària participants al festival.

D’aquesta manera, a cada classe se li ha assignat, mitjançant aquest sorteig, una zona de la sala, i dintre de la zona assignada, cada família podrà escollir seients.

Es podran adquirir 3 entrades per família i es limita la compra d’entrades a 6 per persona. La venda es realitzarà entre els dies 15, 16 i 17 de maig, de 9 a 13 i de 15 a 17, a la biblioteca de primària, situada al carrer Dr. Pearson.

Cursa contra la fam

Els alumnes de secundària van celebrar la 20ª edició de LA CURSA CONTRA LA FAM, un dia ple d’activitats relacionades amb l’esport, on l’AMPA va aportar 384 ampolletes d’aigua, per què no morissin deshidratats en l’intent 🙂 . Una gran iniciativa a la que ens sumem, donant 0,1 € per volta que hagin fet tots els participants.

Viatge de fi de curs de 4rt de la ESO

Com ja vam anunciar en el seu dia, hem pensat que seria una bona idea «premiar» als pares dels alumnes que porten tants anys a l’AMPA, i aquest curs aportarem 40 € pel viatge de fi de curs de 4rt de la ESO, només per les famílies que portin inscrits a l’AMPA al menys 4 anys.

Graduacions

Estem acabant de muntar els vídeos de les graduacions de P-2, P-5 i 6è. A més, estem ultimant els preparatius per aquestes graduacions. Molta feina, però com sempre, s’està fent amb tota la il·lusió del món 🙂

Web

Estem creant la nova pàgina web de l’AMPA… increïble, genial, estupenda… 🙂 . Aviat la posarem en marxa, esperem que la visiteu i que us agradi. Ja us informarem!

Avantatges per socis

També s’estan buscant noves promocions i descomptes pels socis de l’AMPA, en uniformes, extra-escolars, etc. Som conscients de que es poden aconseguir més coses, però és un inici.

Carnets

Tenim els carnets pels socis de l’AMPA. Sabem que estem a final de curs, però serviran pel curs 2017-2018. Els repartirem molt aviat, i seran necessaris per tot el que fem.