Sobre el tema de l’aparcament a la zona de l’escola, us adjuntem la proposta que l’AMPA presentarà al Departament de Mobilitat. En principi, aquesta informació s’anava a enviar només a socis, però creiem que és un tema prou important com per què tots coneguem els passos que s’estan donant.

Propuesta AMPA aparcamiento Liceo Egara

Evidentment, tot i aquestes mesures que proposem, tots haurem de canviar els nostres hàbits: plantejar-se la possibilitat d’anar caminant sempre que es pugui; fer servir el transport públic si és possible; no arribar una hora abans per agafar lloc (recordeu que és una zona d’aparcament de temps limitat); intentar fer servir, encara que no ens agradi, el parking o la zona blava, si tenim tutories, reunions, o qualsevol circumstància que ens pugui retardar…

Anirem informant si hi ha novetats.

I recordeu que no té la mateixa força una AMPA amb 170 socis que amb 800… 😉