Com qualsevol organització, un AMPA necessita una continuïtat… Els nens van creixent, i els pares i mares que fa uns anys van decidir implicar-se en l’educació dels seus fills, i participar directament en la vida de l’escola, veuen com després de tant d’esforç i tanta feina feta, sembla que ningú vol agafar el seu testimoni.

Però com que això no seria just ni per ells, ni pels nens del Liceo Egara, aquest grup de pares i mares que es creien abandonats, han aconseguit engrescar unes quantes mares per continuar amb la seva tasca (sí, sí, heu llegit bé… només mares… de moment 🙂 )

Venen temps de transició i d’omplir-nos de tota la seva experiència per què la feina de tots aquests anys no sols no desaparegui, si no que serveixi d’impuls per consolidar un AMPA que ha de continuar creixent, per fer de l’escola dels nostres fills un lloc de diàleg, participació i per què no, també de diversió, i que tots ho puguem gaudir.

Animeu-vos! Us esperem a tots!