Hola Famílies,

Per si encara no heu estat informats, us transmetem el comunicat que ha fet l’escola aquesta tarda en referència a la rua que estava prevista per demà.

Benvolgudes famílies,

Degut a les circumstàncies meteorològiques que es preveuen per demà dia 8 al Vallès Occidental i a la nostra ciutat, i tal i com ens avisa el Servei Meteorològic de Catalunya a la nota que els adjuntem, l’escola ha decidit suspendre la rua del dijous a la tarda. Tant per l’avís de neu en si com, sobretot, per les baixes temperatures previstes.

Esperem, si el temps ho permet, poder realitzar la rua el divendres a la tarda. En funció de com evolucioni la meteorologia, estudiarem la forma en què es realitzarà. Us mantindrem informats puntualment.

Ben atentament,

I-59240_ACTUALITZACIO- – NOACTIVAT_NEUCAT_201802071130