Bon dia Famílies!

Com ja deveu estar informats, el proper cap de setmana ja serà efectiu el canvi de sentit en la circulació del carrer del Doctor Pearson, en el seu tram comprès entre la carretera de Castellar i l’avinguda de Barcelona, tal com l’AMPA va demanar en el seu escrit del passat mes de setembre, i que vam compartir amb vosaltres a aquest mateix apartat de Notícies (Aparcament a l’escola 4).

Aquest tram de carrer passarà a ser de sentit únic de circulació, en direcció a la carretera de Castellar. La reordenació millorarà la seguretat viària de la zona i permetrà ​aprofitar l’espai lliure que deixa el sentit únic per alliberar un espai de la calçada i ampliar la zona per als vianants a la vorera nord.

Les obres començaran aquest dijous i també s’aprofitarà per reordenar la zona blava. S’incrementaran en deu el número de places, passant de 30 a 40 espais d’aparcament en el tram de carrer afectat.

Per altra banda, aprofitem per comunicar-vos que, a arrel de l’accident que es va produir la setmana passada al pas de vianants de Carretera Castellar, en que va ser atropellat un dels nostres nens de 1er d’ESO, l’AMPA ha decidit presentar una nova instància per reclamar que es revisin les mesures que ja es van demanar al setembre i que l’Ajuntament va denegar, tal com podeu recordar a l’entrada Resposta del Servei de Mobilitat.

Us anirem informant de qualsevol novetat.