Bon dia Famílies!

Fa mesos que des de l’AMPA donàvem voltes per trobar una via de comunicació ràpida amb totes les classes de l’escola.

Finalment, hem pensat que tenir pares i mares representants o delegats, de cadascuna de les classes a un chat comú de Whatsapp, seria beneficiós a l’hora de transmetre la informació referent a assumptes de l’escola i de l’AMPA, d’una forma àgil i ràpida. I d’igual manera, que les inquietuds o dubtes que puguin sorgir entre els pares, ens arribin amb més dinamisme i de forma més centralitzada, per tal d’intentar solucionar-les més ràpidament.

La idea és que cada delegat sigui la via directa de contacte entre l’AMPA i el corresponent grup de Whatsapp que quasi totes les classes tenen, i viceversa.

Aquest grup de delegats ja ha estat creat, però encara ens falten representants d’aquestes classes: P1 de llar d’infants; P3C d’educació infantil; 3r A, 3er B, 4t B, 5è A, 6è B, i 6è C d’educació primària; i 3r i 4t d’ESO.

Si algú de vosaltres esteu en algun d’aquests cursos, i us interessa participar en aquest projecte comú, no dubteu en contactar amb nosaltres. Animeu-vos!!

I aprofitem per agrair des d’aquí la seva col·laboració a aquells pares que ja estan participant!!

També us volem recordar, que només introduint el vostre e-mail a l’apartat «SEGUEIX EL BLOC PER EMAIL»  de la nostra Web, rebreu notificacions de totes les novetats que anem publicant.