Bon dia Famílies!

Ègara Cops és una entitat sense ànim de lucre, nascuda al bressol de la Policia Municipal de Terrassa, que des de l’any 2014 té com objectiu organitzar esdeveniments per recaptar fons per la investigació i obra social de malalties infantils poc freqüents, així com per donar tota la visibilitat possible.

Cada any, seleccionen dues associacions, principalment de Terrassa o influència, realitzant un total de quatre o cinc esdeveniments. Enguany, la recaptació és per «EL SUEÑO DE AARON» (atrofia muscular espinal) i ACADIP (Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris).

En aquest cas, ens demanen que fem difusió del tercer esdeveniment d’aquest any, que serà el proper 17 i 18 de març. Adreçat a families amb nens i nenes, per gaudir d’un dia en contacte amb la natura, a un ambient acollidor i  ple d’experiències noves pels nostres infants.

Per dur a terme aquesta activitat, compten amb la col·laboració de Granja d’Aventura Park. Un parc d’oci educatiu, sostenible i amb consciència mediambiental, orientat a totes les edats, on aprendre, experimentar i divertir-se, vivint un dia diferent i inoblidable en plena natura.

Per mes informació, podeu consultar la pàgina de Facebook ÈGARA COPS WALKERS i per saber més de la Granja, www.granjaaventurapark.com.

I aquí us podeu descarregar el cartell cap setmana solidari Granja Aventura.

Esperem que sigui del vostre interès!