Hola Famílies!

No ens cansarem de dir gràcies, perquè el que hem aconseguit avui ha estat tot un èxit! Després de setmanes de preparació, aquest matí hem celebrat per fi la nostra xocolatada solidària. La participació ha sigut sorprenent, i en un primer recompte, hem recaptat…

1.797,60 €!!

Però ens ha arribat que a la secretaria d’ESO han fet després un donatiu de 50 €!  Com que també ens han arribat missatges de que alguns nens s’havien descuidat els diners, deixarem fins al divendres dues guardioles a les secretaries (Vero i Laura), per què qui no hagi tingut ocasió de participar, i vulgui fer el seu donatiu, ho faci en els propers dies.

I ara sí… és el moment dels agraïments

Moltes gràcies a tots els nens i pares que heu aportat el vostre granet de sorra per una causa tan solidària!

Moltes gràcies a tots els pares i mares que avui han trobat la manera de venir a donar un cop de mà, per què la xocolata arribés a tots els nostres nens!

Moltes gràcies a tots els col·laboradors que han fet que la xocolatada fos una realitat, amb les seves diverses aportacions:

  • A la nostra escola i a tot el seu personal, per cedir-nos les instal·lacions i ajudar-nos en tot el que hem necessitat i en la preparació de la xocolata.
  • A Mega Asia, per facilitar-nos sense cap cost tots els gots que hem fet servir
  • A Puratos, per donar-nos desinteressadament 200 kg de cacau
  • A Alfil, per imprimir-nos gratuïtament tota la cartelleria que ens ha permès fer la difusió de la xocolatada dins de l’escola
  • A Atrian, per donar-nos, també desinteressadament, magdalenes aptes pels nostres nens amb intolerància al gluten
  • A Fruites i Verdures del Barri, per aconseguir-nos els melindros a un preu immillorable
  • A l’empresa Pintura Decorativa i Industrial S.L., perquè es va oferir a assumir el cost dels melindros
  • I a Caprabo, que ha aportat a la causa, sense cap cost per nosaltres, 150 litres de llet i 1.500 tovallons de paper

Des de l’AMPA, a part del nostre agraïment, també volem compartir amb vosaltres una mica d’autocrítica… Sabem que hi han hagut aspectes com la tardança en començar a servir la xocolata en determinades classes; i en especial haver-nos quedat sense xocolata, i que la que ha sortit més tard no fos tan bona com la primera…

Per això volem demanar disculpes! Però dels errors se n’aprèn i l’any vinent segur que sortirà millor!!

En uns dies us informarem sobre la recaptació final obtinguda, i us ensenyarem la transferència a la Fundació Sant Joan de Déu.

També us passarem un vídeo que volem preparar amb fotos (moltes gràcies Olga!), per què pugueu viure una mica el que hem viscut els que hem tingut la sort de ser-hi allà.

MOLTES GRÀCIES!!!