Benvolgudes famílies,

Dies després de la diada de Sant Jordi, i un cop revisats tots els ingressos i despeses derivades de la seva organització, volem ser totalment transparents i compartir-ho amb vosaltres. Partim de 45 alumnes que hi ha a 4t d’ESO.

 Total  Import per alumne
Total despeses    721,25 €                 16 €
Total recaptat 1.880,00 €                 42 €
Ingressos nets 1.158,75 €                 26 €

 

L’organització d’aquesta venda de roses l’ha portat a terme l’AMPA per TOTS els alumnes de 4t d’ESO, independentment de que siguin socis o no.

Això ha implicat avançar diners per les roses, gestionar els permisos necessaris, encarregar-nos de tota la logística per què les roses arribessin a les parades que es van muntar, així com controlar que sempre hi hagués present algun pare o mare a cadascuna de les parades.

Com a compensació a la fidelitat de tots aquells socis que porten anys col·laborant amb la seva quota anual,  l’AMPA ha decidit «subvencionar» el cost de les roses a aquests alumnes, de manera que el seu benefici final és de 42 € en comptes dels 26 € que han obtingut els alumnes que no són socis.

En aquest sentit, hem rebut algunes queixes per part d’alumnes de 4t, no socis, que no veuen bé que se’ls hi paguin les roses als socis… 😦

Lamentem profundament que la conclusió de tot això sigui aquesta, però creiem totalment just que algú que és soci, que paga una quota anual, tingui uns beneficis per ser-ho, i en aquest cas, pugui rebre una compensació addicional.

Volem incidir en el fet de que tot l’esforç que ha comportat organitzar això, tant per part de l’AMPA, com per part dels propis alumnes, ha estat pel benefici dels 45 nois i noies de 4t d’ESO, per què puguin pagar part del seu viatge de fi de curs.

Però hem de ser també realistes, i ser conscients de que són les quotes anuals dels socis les que fan possible que coses com aquesta i moltes altres, es puguin organitzar. Així que animeu-vos i feu-vos socis!! 😉