Hola Famílies!

Ens han arribat alguns dubtes, inclús algunes queixes, referents al repartiment d’entrades per les graduacions de P5 i 6è. Es per això que hem decidit explicar obertament com ho fem, perquè ningú se senti ofès ni exclòs.

Com ja sabreu, aquestes graduacions es fan a l’Auditori Municipal, i l’assistència de les famílies és gratuita, doncs és l’AMPA qui assumeix el cost de llogar-lo, ja que no és pas gratuït fer servir un espai públic.

La limitació d’aquest espai és òbviament l’aforament, per això quan repartim les entrades als vostres fills que es graduen, només podem oferir una per la mare, una altra pel pare, i una per cada germà. Per saber el número de germans hem de recórrer a l’escola, que és qui pot disposar d’aquesta informació de la forma més fidedigna possible.

Nosaltres, com tots vosaltres, també som humans, i evidentment sempre hi poden haver errors. En el cas de que es produeixin, només ens ho heu de comunicar i buscarem una solució ràpidament.

Per altra banda, també ens ha arribat que hi ha nens que no assistiran a la graduació, i per tant, no faran servir les entrades. En aquests casos, us informem que l’AMPA no es farà càrrec de re-col·locar aquestes entrades entre la gent que en vulgui més, doncs creiem que no som ningú per decidir qui les necessita més o menys.

Ja ens agradaria poder celebrar les graduacions al Centre Cultural per exemple, on no hi hauria aquest problema d’aforament… però lamentablement el cost de llogar-lo no el poden assumir amb el pressupost que tenim, i s’hauria de repercutir en tots vosaltres, pagant entrada per poder assistir-hi, i suposem que això tampoc seria ben rebut.

Aquestes són les raons per les quals les graduacions són així, i no hi ha més… ni favoritismes, ni manies, ni res que s’hi assembli.

Desitgem que ho entengueu, i que gaudiu de la festa de graduació dels vostres fills, que amb tanta il·lusió estem preparant.