Bon dia Famílies!

Segons ens ha fet arribar la direcció de l’escola, han rebut un gran número de queixes per part dels pares, en referència a les fortes olors a menjar que hi ha dintre de les aules, procedents de la mesquita situada paret amb paret amb la nostra escola.

Suposem que tots haureu notat que durant les primeres hores de la tarda fan menjar, i l’olor inunda les aules més properes a les seves instal·lacions.

Es per això que l’AMPA ha presentat una queixa formal a l’Ajuntament, ja no per què solucionin el tema dels olors, si no per què almenys ens informin sobre si disposen de permisos per realitzar aquesta activitat, en un local en el que, a simple vista i a priori, no s’observen les mesures necessàries que normalment es reclamen a qualsevol establiment que ofereixi menjars, sigui continua o esporàdicament.

Simplement pretenem vetllar per la seguretat dels nostres fills.

Us mantindrem informats.