Hola Famílies!

Volem aprofitar aquests primers dies, per recordar-vos que el curs passat vam crear un grup de Whatsapp amb mares i pares de cada grup de classe, per mantenir una via directa de contacte entre l’AMPA i tots els pares, i viceversa.

Ho vam considerar beneficiós a l’hora de transmetre la informació referent a assumptes de l’escola i de l’AMPA, d’una forma àgil i ràpida. I d’igual manera, que les inquietuds o dubtes que puguin sorgir entre els pares, ens arribin amb més dinamisme i de forma més centralitzada, per tal d’intentar solucionar-les més ràpidament.

Un curs després, creiem que ha funcionat força bé, i és per això que aquest any continuarem fent servir aquest grup com a enllaç informatiu.

Us agrairíem als que ja estàveu l’any passat, que ens informeu dels canvis de curs dels vostres fills, per tal d’actualitzar el grup, i així comprovar si falta representació d’alguna classe.

Així mateix, si teniu ocasió, us animen a que compartiu aquesta informació amb pares de P3 que encara no ens coneixen, per donar-los la benvinguda, i per què també puguin estar al dia del que passa a l’escola.

Aprofitem per agrair des d’aquí la col·laboració dels pares que ja van participar l’any passat, i esperem continuar comptant amb vosaltres!!

També us volem recordar, que només introduint el vostre e-mail a l’apartat «SEGUEIX EL BLOC PER EMAIL»  de la nostra Web, rebreu notificacions de totes les novetats que anem publicant.