Hola Famílies!

El passat 24 de gener es va fer la  presentació pública del programa d’activitat física saludable “Mou-te, tu hi guanyes! 2019”, que impulsen els Serveis municipals d’Esports i Salut Comunitària, amb la col·laboració de diferents entitats.

L’objectiu bàsic del programa és promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones. En aquest sentit, posen a disposició de la ciutadania una programació anual d’activitat física en grup, dirigida, gratuïta i a l’abast de tothom.

Mou-te, tu hi guanyes! conté activitats organitzades per l’Ajuntament i per entitats de la ciutat amb les característiques de ser variades, adaptades a les possibilitats individuals, i gratuïtes. Es pretén que els participants puguin sentir i experimentar alguns o molts dels beneficis que aporta l’activitat física pel que fa a la salut, a la millora de la condició física i a les relacions personals entre d’altres.

Podeu trobar tota la informació a https://www.terrassa.cat/moute. També podeu descarregar-vos el programa clicant aquí fulleto_moute_2019.