Hola Famílies!

Ho hem tornat a aconseguir!! Un any més, la nostra escola ha demostrat la seva solidaritat, amb una gran participació a la segona edició de la Xocolatada Solidària. Això ha permès recaptar…

1.653,74 €!!

Com l’any passat, ens consta que alguns nens s’han descuidat els diners, i per això deixarem fins al proper dilluns tres guardioles a les secretaries (Vero, Juanita i Laura), per què qui no hagi tingut ocasió de participar, i vulgui fer el seu donatiu, ho faci en els propers dies.

Des de l’AMPA volem manifestar el nostre agraïment…

Moltes gràcies a totes les famílies que heu aportat el vostre granet de sorra per una causa tan solidària!

Moltes gràcies a tots els pares i mares que avui han trobat la manera de venir a donar un cop de mà, per què la xocolata arribés a tots els nostres nens!

Moltes gràcies a tots els col·laboradors que han fet que la xocolatada fos una realitat, amb les seves diverses aportacions:

  • A la nostra escola i al seu personal, per cedir-nos les instal·lacions i ajudar-nos en tot el que hem necessitat, inclosa la compra d’una olla enorme!
  • A tot l’equip del Mesón Las 4 Esquinas, i en especial al Sr. Paco, perquè des del primer moment es va bolcar per fer realitat aquesta xocolatada, negociant amb els seus proveïdors perquè aportessin la llet, la xocolata i els melindros, desinteressadament o a preus més baixos. I perquè de bon matí ja ens estava preparant una xocolata boníssima!
  • A Exclusives Egara, per la seva aportació de 75 litres de llet.
  • A Ken Foods, perquè s’ha fet càrrec del cost de la resta de la llet i va oferir la xocolata a un preu inferior, cost que ha assumit també el Mesón Las 4 Esquinas.
  • A Alfil, per imprimir-nos també aquest any gratuïtament tota la cartelleria que ens ha permès fer la difusió de la xocolatada dins de l’escola.
  • A La Casa del Vaso, perquè ens va regalar 1.000 gots per poder servir la xocolata.
  • A Dulce Lucy&Cake, per donar-nos, també desinteressadament, melindros aptes pels nostres nens amb intolerància al gluten.
  • A l’empresa R2 Pintura Decorativa i Industrial S.L., perquè un any més ha assumit el cost de tots els melindros.
  • I a Caprabo, que ha aportat a la causa, sense cap cost per nosaltres, tovallons, tovalloletes, estovalles, bosses per la brossa i guants.

La pròpia AMPA se n’ha fet càrrec de la compra dels davantals i de diversos estris per servir la xocolata.

En uns dies us informarem sobre la recaptació final obtinguda, i us ensenyarem la transferència a la Fundació Sant Joan de Déu.

MOLTES GRÀCIES!!!