La història va començar a mitjans de 2013 amb la Candela, una nena ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia… Per omplir les llargues hores que passava a l’hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dues de les seves amigues, la Mariona i la Daniela, van decidir donar el nom de CANDELA a les polseres i van tenir l’idea de muntar una parada al seu poble per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.

Va ser tot un èxit, i aviat es van implicar amics i familiars en la producció de les polseres per ajudar-les.

Poc a poc, moltes altres famílies de la 8ª planta d’Onco-hematologia es van anar sumant al projecte, convençuts de que la investigació és una via d’esperança per tractar el càncer infantil, i l’eina imprescindible per un millor diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients.

Les Polseres Candela són l’esforç de moltes famílies i amics amb un objectiu comú: la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu, i tots els donatius recaptats passen directament al seu laboratori d’investigació.

L’any 2017, la Policia Municipal de Terrassa va entrar en contacte amb Polseres Candela, quan va participar a la campanya Escudos Solidarios, que recollia fons per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona. Així va néixer “Policias por y para los valientes”.

Aliats amb Polseres Candela, van aportar la seva increïble capacitat de treball i organització, van idear un enginyós eslògan “AL CÁNCER INFANTIL, DALE CANDELA”, i fins i tot van dissenyar un simpàtic logo.

Des de l’AMPA hem decidit participar a aquesta campanya, i per això el proper 10 de maig, en col·laboració amb la Policia Municipal de Terrassa, organitzem un taller de Polseres Candela al Casal de la Gent Gran Districte II (Av. Barcelona, 180), de 17:15 a 19:00 hores.

Per tan sols 3€ o 5€ (amb abalori), podràs aprendre a fer la teva pròpia Candela i contribuir amb el 100% del teu donatiu a la investigació del càncer infantil.

Una forma solidària i molt entretinguda, apta per tots els públics, de compartir un temps entre companys i amics, que no necessita de cap habilitat especial i que manté la ment ocupada en una activitat diferent.

Per apuntar-te només has de clicar al següent enllaç https://forms.gle/Wa2XnQ8pstwNe4pm9 i omplir el formulari, indicant el número de persones que assistireu al taller i la quantitat de polseres que voldreu fer.

ATENCIÓ: La data límit per inscriure’s és el 3 de Maig. Si us plau, tingueu en compte que és un taller extern i que necessiten preparar amb temps el material necessari i organitzar els seus voluntaris, per tant haurem de complir la data límit d’inscripció rigorosament!!

IMPORTANT: Taller obert a totes les famílies de l’escola