Hola Famílies!

El proper 6 de febrer, l’AMPA organitza gratuïtament pels socis, un taller de Fit Gipsy Dance, una disciplina de fitness i flamenc terapèutic, que permet treballar el cos, cremar calories, exercitar la ment, aprendre a ballar els principals balls flamencs, i divertir-nos!

Està destinat a mares, pares, i nens i nenes (mínim 6 anys). Serà impartit per Verónica Herraiz Morales, professora de flamenc i Fit Gipsy Dance de l’entitat andalusa d’Alcalá la Real.

El taller tindrà lloc al gimnàs de les instal·lacions d’ESO a les 17:45 hores, amb una durada d’una hora aproximadament. S’ha de portar roba còmoda i sabatilles esportives, i si en teniu, també un «mantón» o similar, «abanico», i bastó o paraigües gran.

Hi haurà servei de canguratge!

Si esteu interessats, no trigueu en apuntar-vos omplint el següent formulari, perquè les places són limitades (màxim 50 places)!!

Esperem que us agradi!