Estimades Famílies,

Des del passat 13 de març estem immersos en una constant incertesa, i malauradament, no vam poder acabar el curs 2019/2020 com calia… No vam poder fer els tallers que teníem previstos, no vam poder acomiadar-nos del curs amb la festa de l’aigua que cada any esperem amb ganes, i no vam poder organitzar la festa de graduació que des de fa anys preparem amb tanta il·lusió per celebrar que els nostres nens de P5 i 6è canvien de cicle.

Tot i això, durant aquest temps l’AMPA no ha deixat de treballar de forma interna en altres qüestions importants. Però entenent la difícil situació de moltes famílies, que continuem arrossegant aquesta incertesa, i lamentablement, no hi ha cap bola màgica que ens doni una mica de llum sobre el que ens espera, l’AMPA ha decidit no cobrar, de moment, la quota d’aquest curs als socis que ja ho eren l’any passat, mantenint el mateix carnet que ja teníeu.

Pel que fa a les famílies que ens han fet arribar la sol·licitud aquest curs, es cobrarà només el 50%, és a dir 15 €, i us farem arribar el carnet a través dels vostres fills durant aquest mes. 

Segurament trigarem alguns mesos en poder-nos tornar a reunir, i gaudir de tallers i festes, però estem donant voltes a algunes idees i esperem poder proposar-vos algunes activitats “a distància”, com concursos de manualitats on-line, amb premis per les millors propostes.

Recordeu que malgrat tot, l’AMPA continua treballant pels seus socis, fins allà on pot.

Molts ànims a tothom!!