Hola Famílies!

S’apropa la primera de les grans festes del curs: la Castanyada!! Cada any ha estat la nostra trobada inaugural amb berenar, castanyes i música, al pati de l’escola. Però com tots bé sabem, aquest curs ens quedarem sense… Et trobarem a faltar Castanyera!!

Però malgrat tot, des de l’AMPA volem mantenir el contacte amb els nostres socis. Així que hem pensat en plantejar-vos diferents concursos, en funció del curs en que estigueu. I com que sabem que els gustos dels nostres nens són variats, a part de la nostra Castanyada, donem cabuda també a Halloween.

Aquestes són les modalitats de concurs:

  • Educació Infantil: Concurs de decoració de moniatos. Decora un moniato de la forma més boja i divertida que se t’acudeixi.
  • Educació Primària (de 1r a 3r): Manualitat de Halloween. Posa mans a l’obra i demostra la teva creativitat amb una manualitat ben original.
  • Educació Primària (de 4t a 6è): Disfressa’t! Agafa la temàtica que més t’agradi (Castanyada o Halloween) i pensa en una disfressa que impacti.
  • Educació Secundària (ESO): Maquillatge monstruós. Comença a pensar en un maquillatge que faci tremolar al més valent.

Per participar al concurs només has de fer una foto amb la teva creació, adjuntar-la a aquest formulari i respondre a les preguntes que hi trobaràs.

Podeu enviar les vostres fotografies fins al dia 1 de novembre. Les que arribin més tard, ho sentirem molt però NO podran participar.

Del 2 al 8 de novembre penjarem les fotografies a la nostra web, obrirem el període de votacions entre els socis, i les creacions més votades rebran un val per gastar en alguns establiments.

Us animeu?? Doncs a fer funcionar la imaginació!! Sort a tothom i bona Castanyada!!