Hola Famílies!

Per finalitzar amb el cicle de xerrades online per a les famílies 2022 ‘Eduquem: el paper clau de la família’, organitzat pel Servei d’Educació, us fem arribar informació de la darrera.

Es tracta de la xerrada «Mare, pare ajudeu-me a créixer i no em sobreprotegiu«, a càrrec de Joan Carles Folia, mestre, llicenciat en INEF i coach, que assessora diferents centres educatius, empreses i mitjans de comunicació.

Sovint protegim massa als nostres fills i filles. Hem d’acompanyar-los en el seu creixement però acceptant que tindran èxits i fracassos, alegries i frustracions. No fer-ho els farà febles front les experiències que els tocarà viure d’adults. L’excessiu proteccionisme, sense espais d’autonomia personal, anirà en contra de la seva preparació per a la vida.

Tindrà lloc demà dimarts dia 5 d’abril a les 19h. No cal inscripció prèvia, només connectar-se el dia i l’hora indicats, al següent enllaç:

https://zoom.us/j/93512600193

Esperem que us sigui d’utilitat!!