Hola Famílies!

Després de dos anys sense poder participar, hem tornat a demostrar que tenim una escola molt solidària!! Amb una gran participació, que ha permès recaptar…

1.857,00 €!!

Des de l’AMPA volem manifestar el nostre agraïment:

Moltes gràcies a totes les famílies que heu aportat el vostre granet de sorra per una causa tan solidària!

Moltes gràcies a tots els pares, mares, avis i àvies, que van venir a donar un cop de mà, i van fer possible que la xocolata arribés a tots els nostres nens!

Moltes gràcies a tots els col·laboradors que han fet que la xocolatada fos una realitat, amb les seves diverses aportacions:

  • A la nostra escola i al seu personal, per cedir-nos les instal·lacions, ajudar-nos en tot el que hem necessitat, i en la preparació de la xocolata.
  • Al Sr. Paco del Mesón Las 4 Esquinas, perquè com a edicions anteriors, des del primer moment es va bolcar per fer realitat aquesta xocolatada, i enguany s’ha fet càrrec del cost dels melindros.
  • A Alfil, per imprimir-nos també aquest any gratuïtament tota la cartelleria que ens ha permès fer la difusió de la xocolatada a l’escola.
  • A La Casa del Vaso, perquè un any més hem pogut tenir gots per servir la xocolata, de forma gratuïta.
  • A l’empresa R2 Pintura Decorativa i Industrial S.L., perquè aquest cop ha assumit la major part del cost de la xocolata.
  • Al Frankfurt Harvard per aportar el que va poder també per sufragar el cost de la xocolata.
  • I a Caprabo, que ha aportat a la causa, sense cap cost per nosaltres, tovallons, tovalloletes, estovalles i bosses per la brossa .

I un agraïment especial al nostre alcalde, el Sr. Ballart, que en assabentar-se a través de l’AMPA de la celebració de la Xocolatada, no va dubtar en apropar-se a l’escola per donar el seu suport, tot i la seva complicada agenda.

Per arrodonir-ho, la transferència que hem fet a la Fundació Sant Joan de Déu ha estat de 2.000 €. La diferència l’ha aportat l’AMPA, donat que el cost d’organització ha estat molt baix (davantals i diversos estris per servir la xocolata), gràcies a les aportacions desinteressades dels diferents col·laboradors.

Transf

Un any més… MOLTES GRÀCIES!!!