Hola Famílies!

Aquest 2023 hem tornat a demostrar que tenim una escola molt solidària!! Amb una gran participació, que ha permès recaptar…

1.851,35 €!!

Des de l’AMPA volem manifestar el nostre agraïment:

Moltes gràcies a totes les famílies que heu aportat el vostre granet de sorra per una causa tan solidària!

Moltes gràcies a tots els pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies… que van venir a donar un cop de mà, i van fer possible que la xocolata arribés a tots els nostres nens!

Moltes gràcies a tots els col·laboradors que han fet que la xocolatada fos una realitat, amb les seves diverses aportacions:

  • A la nostra escola i al seu personal, per cedir-nos les instal·lacions, ajudar-nos en tot el que hem necessitat, i en la preparació de la xocolata.
  • Al Sr. Paco del Mesón Las 4 Esquinas, perquè com a edicions anteriors, s’ha fet càrrec del cost dels melindros.
  • A Alfil, per imprimir-nos també aquest any gratuïtament tota la cartelleria que ens ha permès fer la difusió de la xocolatada a l’escola.
  • A La Casa del Vaso, perquè un any més hem pogut tenir gots per servir la xocolata, de forma gratuïta.
  • A l’empresa R2 Pintura Decorativa i Industrial S.L., perquè ha tornat a assumir la major part del cost de la xocolata.
  • I a Caprabo, que enguany ha aportat a la causa, sense cap cost per nosaltres, 50 litres de xocolata.

I moltes gràcies també al Sr. Ballart, que en assabentar-se a través de l’AMPA de la celebració de la Xocolatada, no va dubtar en tornar a venir a l’escola per donar el seu suport, tot i la seva complicada agenda.

Per arrodonir-ho, la transferència que hem fet a la Fundació Sant Joan de Déu ha estat de 2.000 €. La diferència l’ha aportat l’AMPA, donat que el cost d’organització ha estat molt baix, gràcies a les aportacions desinteressades dels diferents col·laboradors.

Un any més… MOLTES GRÀCIES!!!