A tots us haurà arribat la notícia, d’una manera o altra, de que a partir d’aquest curs 2017-2018, la Policia Municipal serà molt estricta en el control de l’estacionament als voltants de l’escola. Per si no disposeu encara d’aquesta informació, la podeu consultar fent clic a aquest enllaç: policia municipal.

Alternatives

Com que des de l’AMPA considerem que és un tema prou controvertit, hem volgut dedicar un apartat especial dins de la nostra web, i us proposem una sèrie d’alternatives per accedir a l’escola, tot i ser conscients de que “mai plou a gust de tothom”…

Pas a Pas és una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Terrassa, per fomentar que els desplaçaments més curts dins de la ciutat es facin caminant. Avantatges:

  • Vida més sana ( L’OMS recomana caminar 30 minuts diaris).
  • Una millor forma física.
  • Un entorn més saludable (menys contaminació).

Podeu ampliar aquesta informació aquí: http://www.terrassa.cat/pasapas.

Transport públic

L’ús de transport públic és una altra bona alternativa. Existeix la possibilitat de demanar pels nostres fills la targeta T-16.

Aquesta targeta és un títol de transport pels nens i nenes de 4 a 16 anys, que els permet fer gratuïtament un número il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

Per ampliar aquesta informació, i saber com i a on aconseguir-la, dirigiu-vos al següent enllaç: http://www.t-16.cat/Publica/T12/Inicio.aspx

En cotxe

Molts de nosaltres, sobretot per temes de feina, ens veiem en l’obligació de portar als nostres fills en cotxe a l’escola. Tot i que recomanem que aquest sistema es faci servir el menys possible, en molts casos és inevitable.

On podem aparcar:

  • Han habilitat una zona més àmplia d’aparcament per temps limitat davant de l’entrada de Ctra. de Castellar. En ser limitada, intentem que la rotació sigui el més fluida possible, perquè tots en puguem sortir beneficiats.
  • Zona blava del carrer Dr. Pearson i Ctra. de Castellar (gratuïta fins a les 9:30 del matí).
  • Parking de la Avda. Barcelona. Actualment té una oferta del 50% sobre el seu preu habitual en horari escolar, tal com expliquen a la seva web: http://egarvia.terrassa.cat/index.php/targetes-i-vals/ofertes/57-tornada-al-col-legi