Hola Famílies,

Us compartim una comunicació que ens ha arribat de la Polícia Municipal, per si hi ha algú interessat.

Molta salut per a tothom!!

Bon dia a tothom.

Com ja sabeu, el passat dia 11 de gener va entrar en vigor la nova Ordenança reguladora de la Mobilitat. Aquesta ordenança introdueix alguns aspectes nous i en reforça d’altres que ja establia l’anterior ordenança, com per exemple la regulació del trànsit per part de persones que no siguin agents de trànsit.

En aquest sentit, des de Policia Municipal i el departament de Mobilitat iniciem un programa de col·laboració amb els centres escolars i associacions de famílies d’alumnes que vulguin participar-hi, per donar així  compliment a l’article 6, paràgraf 4 que diu: » la Policia Municipal podrà autoritzar persones voluntàries per regular el trànsit a l’hora d’entrada i sortida de les escoles i donar protecció als escolars en els passos de vianants».

Per tant,  demanem a tots aquells que vuiguin participar en aquest programa que contestinaquest correu  amb les dades de la persona i el telèfon de contacte per poder fer la formació teórica i pràctica i lliurar-los amb posterioritat l’autorització corresponent, tenint en compte que cal respectar el que diu el Reglament de Trànsit en aquest sentit i que les persones que participin han de:

– ser major d’edat
– tenir permís de conduir.

El departament de Mobilitat  facilitarà el material adient per a la realització d’aquesta tasca a totes aquelles persones que hi participin un cop hagin realitzat la formació.

Les peticions s’hauran adreçar al correu de la nostra Unitat de Relacions i Mediació amb la Comunitat, » urmec.policia@terrassa.cat «.

Atentament

Antonio Vallejo Parra

Sotsinspector
Divisió Territorial
Policia Municipal
Ajuntament de Terrassa