Hola Famílies!

Us fem arribar informació sobre les properes xerrades i tallers per mares i pares, que ens ha adreçat el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa:

CRÉIXER EN EMOCIONS: UN REPTE DE FUTUR
A càrrec de Rut García, psicòloga i formadora en habilitats personals, comunicació i intel·ligència emocional
20 de febrer de 18 a 19,30 h
a la Biblioteca del Districte 4 – bd4 (Infant Martí, 183)

Treballarem l’educació emocional com a eina personal i familiar. Primer hem de tenir nosaltres intel·ligència emocional per poder després educar als nostres fills en emocions, dins d’un entorn que m’ofereix moltes possibilitats per treballar-les.

Eduquem a persones que sabran gaudir, conviure, acceptar-se a sí mateixes i als altres, gestionar conflictes, tolerar frustracions, enfrontar-se a les pors i canalitzar la ira de forma adequada.


EINES PER CRÉIXER LLIURES DE PREJUDICIS I DISCRIMINACIONS

A càrrec de Servei de Ciutadania
 27 de febrer de 18 a 19,30 h
a la Biblioteca Central – bct (Passeig de les Lletres, 1)

Taller on es convidarà a la reflexió partint de les experiències i coneixements de les persones participants. S’oferiran eines concretes per deconstruir els estereotips i reduir així els prejudicis i rumors entre col•lectius, amb especial atenció a aquells motivats per raó d’origen i sensibilitat cultural.


ORIENTA’T EN FAMÍLIA

A càrrec d’Itinere Serveis Educatius
1 de març de 18 a 19,30 h
a la Biblioteca del districte 2 – bd2 (Sant Cosme, 157)

Emmarcat dins del projecte de La maleta de les famílies de la Diputació de Barcelona, aquesta xerrada pretén ser un suport a les transicions educatives per contribuir a la reducció de l’abandonament escolar prematur.

Projecte d’orientació educativa adreçat a les famílies d’alumnes d’educació secundària en el procés d’acompanyament als seus fills en la tria d’itinerari educatiu i professional que comporta la transició als estudis postobligatoris.