Benvolgudes Famílies,

Arriba Carnestoltes, i com cada any, l’AMPA organitza una festa per tothom amb música, animació i concurs de disfresses, que tindrà lloc el proper 01/03/19 de 17:00 a 19:00 hores, a les instal·lacions que l’escola cedeix a l’edifici de la ESO.

Al concurs us podreu inscriure en les següents modalitats:

Educació Infantil (P3 a P5)

  • Disfressa individual al més original.

Educació Primària (1er a 6è)

  • Disfressa individual al més original.
  • Disfressa col·lectiva (màxim 4 participants).

Familiar (les famílies hauran de portar una disfressa amb el mateix tema).

Els participants s’hauran d’inscriure enviant un e-mail com a molt tard el dimarts 26 a l’adreça liceoegaraampa@gmail.com , indicant el nom i curs de l’alumne, i la modalitat en la que vol participar.

En el cas de les modalitats col·lectives i familiars, s’haurà d’indicar en un únic e-mail, el nom i curs de tots els components del grup.

Per raons d’organització, i per què no es repeteixi el caos d’altres ocasions, el dia de la festa, els concursants que s’hagin inscrit prèviament per e-mail, s’hauran de dirigir a les 17:00 hores a recollir el seu número de participació a la taula que hi haurà preparada al pati de la ESO. Tots aquells que no recullin el seu número abans de les 17:30 hores, lamentablement no podran participar.

Un cop comenci el concurs, els participants seran cridats pel seu número i hauran de  pujar a l’escenari a fer una passejada davant del jurat, qui serà l’encarregat d’escollir als guanyadors de les diferents modalitats.

Tots els participants rebran un petit detall i pels guanyadors hi haurà diferents premis.

Com és habitual, hi haurà berenar per tothom (pasta+beguda). La primera consumició serà gratuïta pels socis de l’AMPA, però recordeu que per gaudir-ne, haureu de presentar el carnet d’aquest curs 2018-2019. Pels que encara no sou socis, el preu serà 1€ per berenar.

RECORDEU:

  1. Inscripcions per e-mail com a molt tard el dimarts 26. Les que es rebin després d’aquesta data, NO seran admeses.
  2. El dia de la festa, recollir número de participació abans de les 17:30 hores. Passada aquesta hora, si no has recollit el teu número, NO podràs participar.
  3. Porteu el carnet de l’AMPA d’aquest curs 2018-2019 per poder berenar gratis.

SERÀ UNA TARDA DE MOLTA DIVERSIÓ. US ESPEREM!!!