Hola Famílies!

Continuant amb el cicle de xerrades online per a les famílies 2022 ‘Eduquem: el paper clau de la família’, organitzat pel Servei d’Educació, us fem arribar informació de la propera.

Es tracta de la xerrada «Evitem l’abús a les pantalles. On ens porta?», a càrrec de Joan Carles Folia, mestre, llicenciat en INEF i coach, que assessora diferents centres educatius, empreses i mitjans de comunicació.

A quina edat li he de comprar un mòbil? Quanta estona pot jugar amb la videoconsola? Durant la setmana o només els caps de setmana? i la tele? De ben petits a les seves mans cauen tot tipus de dispositius que són força llaminers, som nosaltres, els adults els que hem de vetllar per donar resposta a aquestes preguntes amb un comportament, responsable, afectiu però decididament educatiu.

Tindrà lloc el proper dilluns dia 28 de març a les 19h. No cal inscripció prèvia, només connectar-se el dia i l’hora indicats, al següent enllaç:

https://zoom.us/j/93076014641

Esperem que us sigui d’utilitat!!