Lamentem comunicar-vos que aquest taller ha estat cancel·lat pel baix interès mostrat. Ho sentim pels alumnes que us havíeu apuntat.

Hola Famílies!

El proper 18 de juny, l’AMPA organitza un taller de retrat fotogràfic, gratuït, per socis que estiguin cursant ESO.

Es tracta d’un taller adaptat a aquest grup d’edat, d’una durada de 2 hores aproximadament, amb els següents continguts:

  • Presentació.
  • Breu introducció a certs aspectes tècnics bàsics de la fotografia, funcionament de la càmera, enfoc, perspectiva i algunes nocions sobre il·luminació.
  • Desenvolupament del taller: els nens i nenes faran de fotògrafs i models, aprenent a utilitzar la càmera i disparant uns flashos d’estudi, posant en pràctica aspectes tècnics com els explicats a l’inici del taller, i aspectes creatius relatius a la fotografia com a mitjà d’expressió, fent servir una sèrie de retalls muntats sobre cartolines tipus collage (ulls, rostres, objectes quotidians, retalls d’obres artístiques).

Un cop acabat el taller, s’entregarà als participants un record en format digital de les fotografies fetes pels alumnes durant la sessió.

El taller es realitzarà a les 18:00 hores al gimnàs de l’ESO. Per confirmar la vostra assistència envieu si us plau un e-mail a liceoegaraampa@gmail.com amb el nom i curs del nen o nena, així com el número de soci.